10 thoughts on “Report Tv – 45 Minuta, i ftuar Dashamir Shehi

  1. Oooo gazetar,pse humbni minuta kot me kete mamluk,matuf dhe injorant.Ai eshte kryetare i nje partie te vdekur,qe nuk ka asnje simpatizant.Ooo tatalosh,mos e mbroni lulqimin,per nje cop kocke,qe pretendon,por qe nuk je asgje,sepse je i shtrudhur tash 30 vite.Asnje rezultat nuk ke dhene dash…. leshiiiiii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *