21 thoughts on “DJ KARTONYONO MEDOT JANJI REMIX FULL BASS TERBARU 2019

  1. Lirik lagu kartonyono medot janji:

    Kok kebangeten men
    Sambat belas raono perhatian
    Jelas kubutuh atimu
    Kubutuh awakmu
    Kok kebangeten men

    Loro ati iki 
    Tambarno karo tak nggo latihan 
    Sok nek wes oleh gantimu
    Wes ra kajok aku
    Mergo wes tau
    Wes tau jeru

    Mbien aku jek  betah
    Suwe suwe wegah
    Nuruti kekarepanmu
    Sansoyo bubrah

    Mbiyen wes tak wanti-wanti
    Ojo ngasi lali
    Tapi kenyataanya pergi

    Kartonyono ning 
    Ngawi medot janjimu
    Ambruk cagak ku 
    Nuruti angan anganmu

    Sak kabehane wes tak turuti
    Tapi malah mblenjani
    Budalo malah tak duduhi dalane
    Metu kono belok kiri lurus wae
    Rasa nyawang sepionmu sing marai ati
    Tambah mbebani

    Mbien aku jek  betah
    Suwe suwe wegah
    Nuruti kekarepanmu
    Sansoyo bubrah

    Mbiyen wes tak wanti-wanti
    Ojo sampe lali
    Tapi kenyataanya pergi

    Kartonyono ning 
    Ngawi medot janjimu
    Ambruk cagak ku 
    Nuruti angan anganmu

    Sak kabehane wes tak turuti
    Tapi malah mblenjani
    Budalo malah tak duduhi dalane
    Metu kono belok kiri lurus wae
    Rasa nyawang sepionmu sing marai ati
    Tambah mbebani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *